Снимка: Булфото, архив
fallback

Официално издирваният от вчера в цялата страна от МВР рапър Серафим Мартинов - Сарафа е отлетял за Мадрид.

31-годишният мъж напуснал дома си на 8 януари и отседнал в хотел "Метрополитън" на бул. Цариградско шосе. Оттам взел такси и отпрашил към "Терминал 2", съобщава "Стандарт".

На 9 януари вече се е локализирал с телефона си от испанската столица.

Майка му обаче все още се притеснява дали е жив и здрав и затова иска официално от МВР да го издирят. Тя е посетила и Външно за съдействие, за да осъществи връзка със сина си.

Част от феновете му пък коментират в социалните мрежи, че изчезването му е рекламен трик, тъй като в последно време малко се шумяло около името му.

Вчера МВР пусна официално за издирване певеца, който е в неизвестност от 8 януари. Неговите близки призоваха в социалните мрежи всеки, който има информация къде е да се свърше с родителите му.

Неговият приятел Мишо Шамара също го подкани поне да се обади на близките си, но и той няма връзка с него.

"Всеки, който има познат в Мадрид, Испания или живее там да помогне с намирането на Серафим Мартинов - Сарафа. Голяма е вероятността той да се намира в града или страната. Молим ви за съдействие, чрез помощта на социалните мрежи да достигенм до него", пише на официалната му Facebook страница. Оттам допълват, че това не е никакъв PR и въпреки появилите се информации, че е в испанската столица Сарафа все още се води в неизвестност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

MurroDaChamp

преди 8 години

Аз още в началото казах....обикновен PR!Разбрал е истината, че в България с музика не се става богат....и е решил да се върне към стария начин на живот.....ВИТАМИНИ БЕЗ МИНЕРАЛИ!!! Със Шамареско, със ТИРА-КОЗУНАЦИ с БИРА!!!,

10

Плавник

преди 8 години

А със списъка на пътниците в самолета не е ли по-лесно и по-евтино да го локализират?

9

Анонимен

преди 8 години

Абе оставете го да се крие човека бе. Явно виси пари на някой лихвар.

fallback