Снимка: Булфото

Масово нашествие на рапъри ще видят зрителите в новия сезон на X Factor. Това признаха Криско и Маги Халваджиян пред медиите ден преди старта на шоуто утре, 8 септември.

Освен това ни очакват изпълнения и на чужденци, които са решили да пробват късмета си в българския формат.

"Има от Сейшелите, Гърция, Кипър, Русия. Тази година търсим характери и от участниците, които стигнаха до концертите смятам, че това ще е най-силният сезон на X Factor", разкри Халваджиян.

Още по темата

Саня Армутлиева също изрази подобно мнение, независимо от качествените изпълнители миналата година. Тя благодари на Нова тв и продуцентите, че шоуто е успяло да се опази от попфолка вече четвърта година.

"Няма как да стане, докато аз съм продуцент. За мен има хубава музика, лоша музика и чалга. Не я харесвам и не се притеснявам да го заявя категорично", допълни я Маги Халваджиян.

Криско пък изрази надеждата, че след шоуто голяма част от талантите ще продължат да се развиват.

"Да съм жури в X Factor е ново за мен, но не го чувствам така. Защото работя с певци от шоуто още от самото му начало. Правил съм им песни, давал съм им насоки", каза от своя страна рапърът.

Според него най-силният дебют на млад изпълнител в цялата история на БГ музиката е направила Гери-Никол с песента му "Ела и си вземи", която само за няколко месеца е гледана близо 10 милиона пъти в сайтовете за видеосподеляне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase