Снимка: Булфото, архив
fallback

Обещанието на продуцентите, че журито в новото издание на X Factor ще бъде изцяло подменено, не се оказа вярно на 100%.

Мария Илиева, Любо и Заки станаха от столовете си, но пък зрителите ще гледат познато лице. Четвъртият съдия след Криско, Маги Халваджия и Люси Дяковска е... Саня Армутлиева.

Аргументите - сред новите лица "трябва да има един специалист, който познава X Factor талантите и притежава усет и сериозен опит в изграждането на успешни артисти".

Както е известно, класиралите се в челни позиции таланти подписват договор с нейната компания "Вирджиния Рекърдс".

През поселдните месеци Саня бе подложена на сериозни атаки от страна на изпълнители и автори, които дори я нарекоха "октоподът на българската музика".

"Саня е професионалистът, който най-добре може да усети потенциала на кандидатите и перспективата за тяхното музикално развитие. Вярвам, че е нужна на журито не само като човек, който вече е проследил случващото се на сцената на X Factor, но и като един от утвърдените музикални продуценти в България", смята обаче продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, цитиран от Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Лора

преди 8 години

Добре, че е млада Саня и я нямаше едно време, иначе Щурците, Сигнал, Тангра и т.н. нямаше да съществуват.-"Как се казваш ти, момче?"-"Йордан, Йордан Караджов."-"Аха. Вижте, много сте ми симпатични, ама с тоя дрезгав глас...От мене - НЕ".

10

Анонимен

преди 8 години

Точно пък Саня да оставят като специалист!! Любо,Заки и Мария Илиева са професионални певци, това им е професията. Това правят през целия си живот-пеят. Саня не съм чул да е певица! Само професионален певец, може да оцени в детайли друг певец. Все едно да махнеш офталмолозите и да извикаш директора на болницата, който по професия е адвокат да прави очните прегледи на пациентите.

9

User

преди 8 години

Искам да поканя Саня на среща!

fallback