Снимка: Coco Agency
fallback

Най-цветното събитие на годината - Фестивалът на цветовете наближава, а организаторите от Coco Agency продължават да добавят имена към музикалната програма на фестивала.

Към обявените до момента Ice Cream, The Offenders, Спенс, The Top Stoppers, COOH vs BALKANSKY и Дон Еди Казасян се присъединяват още популярният DJ и водещ Мартен Роберто, суинг дуото The Smugglers Collective, DJ тандема Sofia Cartel и DJ Steven от Metropolis.

Всички те ще допринесат за доброто настроение и ще направят преживяването на 20 юни пред зала Арена Армеец още по-незабравимо и, разбира се, много цветно.

В допълнение към музикалната програма на фестивала, и тази година посетителите на събитието ще могат да разгледат и участват в разнообразни работилници, свързани с индийското изкуство като уъркшоп по индийски танци, мехенди (изкуството за рисуване с кана) и други. Няма да липсва и зона за забавления, която ще прелива от игри и предизвикателства. Надуваема човешка джага и борба с надуваеми сумо костюми ще са само част от атракциите на фестивала.

За велосипедистите пък има осигурен специален паркинг.

Билети за фестивала могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 30 лева. Tорбичките с цветен прах се купуват само на място, а цената за 1 бр. ще бъде 4 лева, за 4 броя - 10 лева, а за 9 броя - 20 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 8 години

Че и билет 30 лв, че и торбичката 4 .... хахахаха баламурска история

fallback