Търси се наследник на Рафи и Славин Славчев. Снимка: Булфото
fallback

След шумната победа на рокаджията Славин в третия сезон вече започна издирването на неговия наследник. Записването за кастингите започна, а от тази година победителят ще се радва и на сериозна парична награда.

Новият X Factor ще попълни банковата си сметка с 50 000 лева, което ще му даде реален шанс да започне самостоятелната си кариера и да направи реални крачки за своето професионално развитие.

Досега победителите получаваха телевизионна слава, придружена с договор с музикален продуцент. Сега ще има възможност и да инвестира в мечтания проект, който да го превърне в истинска музикална звезда, съобщиха организаторите.

Досега шоуто извади на показ редица таланти, някои успяха да се реализират, други си останаха само с летящия телевизионен старт.

Победителят от трети сезон – Славин Славчев, реализира своя сингъл "Ела", последван от парче на финалистките Невена и Михаела, и най-малката участничка в предаването Кристина Дончева – "Любов за пръв път".

Жана Бергендорф, Рафи, Михаела Филева, вече разпадналият се тандем Ангел и Моисей пък могат да се похвалят със статуетки от музикални награди.

Криско обяви и предстоящо лятно парче с Гери-Никол от момичешкото трио Sweet 16 от последния сезон, а братя Добреви пък станаха част от турнето на Боби и Заки от "Авеню".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

me

преди 8 години

Много са ми странни коментарите по-долу. Музиката е изкуство, човек не прави изкуство за парите, прави го защото му се прави. Хората участващи в х-фактор получават някакъв шанс за публичност. Кой как ще го монетизира е друг въпрос. Но те не са там за парите. Така че дали са изкарали някакви пари или не, не е толкова съществено. В България много малко хора изкарват честно добри пари и всеки който отива в такова шоу трябва да е наясно, че в БГ звезди няма. Но е шанс. А и 50к не са малко за начало

3

Анонимен

преди 8 години

Цифрата ми се вижда смешна. То трябва да е милион.

2

честит

преди 8 години

Интересно е как лапетата се навиха да въртят *** в месомелачката на Соня Армутлиева. Не че не са талантливи някои участници, напротив. Но пазара ни е толкова малък, че освен от чалга участия от друго не се печели. Да сте чули некой печеливш от такова шоу да е направил пари реални ?! Стават известни (за 4-5 г макс), жените кешират това като се омъжват за подходящия (евентуално), мъжете надуват кавала . Смешни сте лапета, не го казвам със злоба.Не се занимавайте, не губете време с това.

fallback