Търси се наследник на Рафи и Славин Славчев. Снимка: Булфото

След шумната победа на рокаджията Славин в третия сезон вече започна издирването на неговия наследник. Записването за кастингите започна, а от тази година победителят ще се радва и на сериозна парична награда.

Новият X Factor ще попълни банковата си сметка с 50 000 лева, което ще му даде реален шанс да започне самостоятелната си кариера и да направи реални крачки за своето професионално развитие.

Досега победителите получаваха телевизионна слава, придружена с договор с музикален продуцент. Сега ще има възможност и да инвестира в мечтания проект, който да го превърне в истинска музикална звезда, съобщиха организаторите.

Досега шоуто извади на показ редица таланти, някои успяха да се реализират, други си останаха само с летящия телевизионен старт.

Победителят от трети сезон – Славин Славчев, реализира своя сингъл "Ела", последван от парче на финалистките Невена и Михаела, и най-малката участничка в предаването Кристина Дончева – "Любов за пръв път".

Жана Бергендорф, Рафи, Михаела Филева, вече разпадналият се тандем Ангел и Моисей пък могат да се похвалят със статуетки от музикални награди.

Криско обяви и предстоящо лятно парче с Гери-Никол от момичешкото трио Sweet 16 от последния сезон, а братя Добреви пък станаха част от турнето на Боби и Заки от "Авеню".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase