Общ преглед

БГ Радио събра голяма част от родните изпълнители в столичен клуб, за да обяви номинираните в различните категории за традиционните годишни награди, които връчва.

Тази година церемонията ще бъде отново в Благоевград, а датата е 23 май. Новината за меломаните обаче е, че ще има и втора сцена - в Бургас. Рафи пък ще е водещ на събитието.

Над един месец слушатели и фенове гласуваха за своите любимци, като гласовете им определиха номинациите. За "БГ песен" ще се състезават "Видимо доволни" на Криско и

Мария Илиева, "Домино" на Графа, "Знам" на Любо Киров, "Несбъдване" на Б.Т.Р. и Мариана Попова и "Самурай" на Жана Бергендорф.

В надпреварата за изпълнител за номер едно ще спорят VenZy, Графа, Криско, Любо Киров и Рафи. При дамите пък Дивна, Жана Бергендорф, Мария Илиева, Михаела Филева и
Рут Колева.

За "БГ дуо/трио" номинираните са Били Хлапето и Михаела Филева, Графа, Прея и Печенката, Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим Игнатови, Криско и Мария Илиева, Pavell и Venci Venc.

За "БГ група" приза ще си оспорват Б.Т.Р., D2, Deep Zone Project, Ice cream и Остава.

В мечтаната категория за младите изпълнители - "БГ дебют", попаднаха Ана-Мария Янакиева, Атанас Колев, Жана Бергендорф, Крисия Тодорова и Прея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар