Етиен Леви и Рени. Снимка: InnoMedia
fallback

Популярната в началото на века фолкпевица Рени изпълни българския химн на приема по повод 3 март, организиран от посолството на България в Израел. По-късно изненада гостите и с химна на Израел.

Певицата прие поканата от българския посланик Димитър Михайлов, а сред гостите на вечерта са били министърът на вътрешните работи на Израел Гилад Ердан, патриархът на Йерусалим Негово Светейшество Теофилос, както и над 40 посланици на акредитирани в Израел държави.

Днес пък ще се състои голям концерт по случай националния празник на България. Спектакълът носи името "Българска душа на Святата земя" и ще се проведе в град Бат Ям. В него ще се включат Рени и Етиен Леви, както и ансамбъл "Чинари", ансамбъл "Магия" и My way.

Концертът ще се проведе в една от големите зали и се организира не само за българската общност. Идеята на режисьора и продуцента Весела Райчинова - Сели е публиката да има възможността да преживее прекрасни часове с изкуството на български звезди.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

ЦК на либерастите

преди 9 години

А пък ние които обичаме България на 3-ти март не трябва да забравяме за зверствата на Соломон Леви Явиш !!!!!!!!!!!!

2

kazi4ene

преди 9 години

4inari sa nay dobrite

1

честит

преди 9 години

Фолк-певица да пее националния химн на България, е като Чучолина да чете неделна проповед в Сикстинската Капела.Не че не е възможно, но някак си се губи смисъла...

fallback