Снимка: X Factor
fallback

Претендентите за победител в третото издание на X Factor останаха петима, след като снощи с шоуто се сбогува Мирян. Славин и Невена Пейкова бяха първите спасени от зрителите, след което с усмивка от сцената слязоха братята Добреви и Михаела.

Зрителите изправиха в пряк дуел Мирян и Георги Бенчев, след като им дадоха най-нисък вот.

След рок парчетата, които представиха на концертите, Мирян и Бенчев изпълниха български песни в опит да впечатлят журито. Първият заложи на "Облаче ле бяло", а Георги отново вдигна публиката с чувство за хумор и настроение с парчето "Обичам", което обяви за химн на Поморие.

В крайна сметка журито единодушно даде своя глас на Георги Бенчев и изпрати у дома на метри преди финала  някогашния уличен музикант от Лондон.

"Победата не е всичко за мен – искам да продължа напред и да радвам хората“, сподели Мирян на прощаване и бе убеден, че хубавото тепърва предстои.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 години

Следаващия път братята и Бенчев на елиминации и да си ходят братята,много безлични фъфлещи лайненца. А ако не победи СЛАВИН ще е мнооого нагласено и не знам дали ще има друг такъв формат,защото няма кой да ви гледа,цяла България е за СЛАВИН !

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАбсолютно,ама нали знаеш гейовете се подкрепят! :) Той ги видял и сега ги побутва,а те горките са толкова жалки,а се вживяжат в някакви,миналата година големия брат само плюел по предаването и по Атанас Колев ,който беше финалист,само и само защото него не го били избрали видиш ли,пълни деца и некадърници,Атанас беше такава класа,не могат ад му стъпят на малкия пръст ......просто,не знам много са ми неприятни и да ги слушам и да ги гледам,някак си лоши хора са личи им,много злоба.

8

Анонимен

преди 9 години

Да,изгониха едно страхотно и различно момче,различен глас,а трябваше тия двамата братя и Бенчев да отидат на елиминация.Бенчев горкия с тия маймунджулуци и братята,дето не могат ад говорят,обаче ще стават певци,а единия и актьор,а е толкова дървен горкия,добре,че май имат пари та да си плащат да са там,иначе щяха да работят в Макдоналдс,нищо де,скоро и те си тръгват :)))))

fallback