Снимка: Гласът на България
fallback

Финалът на "Гласът на България" бе спечелен от Кристина Иванова от Попово. Тя бе част от отбора на Десислава, а в последната битка надделя над Ати Моллова.

Освен признанието Кристина спечели 20 хил. лв., запис на собствен сингъл и кола от шоуто.

Нейната победа обаче бе незаслужено засенчена от Невена Цонева, която стигна до финалната четворка, но се отказа от надпреварата. Театър или драма - това бяха основните коментари след шоуто.

Още в началото на състезанието Невена отнесе критики, че няма място в конкурса, след като вече е печелила музикално риалити. Тя бе избрана за първия Music Idol, но кариерата й премина през доста скандали и съдебни битки с вече бившата й продуцентка Саня Армутлиева.

Заради личните си взаимоотношения с барабаниста Венко от Ку-Ку бенд пък бе заподозряна, че ще бъде нагласен победител в шоуто. Слуховете явно я отказаха от финалната битка, но не стана ясно защо не слезе от сцената по-рано и да даде шанс на друг участник.

Сълзливото й напускане раздели феновете на "Гласът на България" и според едни Цонева си е направила евтин PR, а според други пее прекрасно и е напуснала с достойнство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

читател

преди 9 години

България има истински гласове - Борис Христов, Райна Кабаиванска и много други по световните сцени. Те прославят Блъгария.Тези са местни кръчмарски певачки.Срамно е за българите те да се наричът "гласът на България", гласът на българската кръчма - може!!!

25

Samo minavam

преди 9 години

Фалш до последно.Що не минете по клубовете,да чуете бандите какви вокалисти имат.Тези пичове,никога няма да идат на такъв евтин цирк,с недоразумението Ати и прочие.

24

Даола

преди 9 години

Кристина има запомнящ се глас и добри перспективи., дано се реализира като певица. Харесвам ниските гласове. Постъпката на Невена беше логична и очаквана / много вероятно да е " по сценарий"/ Препоръка: следващия път треньорите да не толква щедри в приказките си.

fallback