Снимка: X Factor
fallback

Момичетата от Sweet 16 не успяха да реализират своите мечти за финал в X Factor и станаха поредните, които напуснаха шоуто. Те получиха най-нисък вот заедно с другата формация в отбора на Заки - братята Пламен и Иво Добреви, и се изправиха в директен двубой за оставане в шоуто.

За втори път в състезанието журито не успя да вземе категорично решение кой да слезе от сцената завинаги и с равенство в гласовете крайната дума бе на зрителите. Те решиха да подкрепят напред в X Factor да продължат Пламен и Иво.

Саня остана шокирана от гласуването и даде своя глас за братята, същото направи и Любо. Мария Илиева пък определи Sweet 16 за откритие на сезона и подкрепи трите момичета. Естествено, най-трудно бе на ментора на отбора Заки, който изравни вота.

В крайна сметка багажа си стегнаха Гери Никол, Михаела и Христина.

Трите благодариха на всички в шоуто и заявиха, че ще останат заедно, независимо, че всяка от тях дойде сама и се сформираха в група в процеса на състезанието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 9 години

В момента когато на сцената останаха отборите на групите смених програмата. Недоумявам как с това фалшиво пеене този Георги остава в шоуто...Слабо е да се каже, че не е честно, това е позор. За мен този формат вече загуби смисъл.

11

Анонимен

преди 9 години

Осакатиха шоуто с излизането на трите сладурани и на Кристина преди това. Дано поне Михаела и Славин се задържат до финала. Ще ми се да чуя нещо на Джудас- Пейнкилъра например- в изпълнение на Славин. Георги, ако не спре с експериментите и не се върне към своята музика, да се маха. За Мирянчу даже не ми се коментира..

10

Mitko

преди 9 години

Много са добри!Надявам се след време пак да ги видя заедно.Много добро спяване за тези години и за тези токлкова малко репетиции. Браво.

fallback