Снимка: X Factor
fallback

14-годишната Кристина Дончева, която е едно от откритията през третия сезон на X Factor, неочаквано напусна надпреварата. Бургазлийката и нейният приятел Траян бяха изправени в директна елиминация, след като получиха най-малка зрителска подкрепа.

Криси поднесе изключително изпълнение на парчето на Кристина Агилера You lost me, докато Траян заложи на песен на Принс.

За първи път и журито не успя да вземе решение кой да продължи напред в шоуто. Мария Илиева и Заки дадоха своя глас за Траян, а Саня и Любо дадоха шанс на Кристина. Определящ се оказа вота на зрителите, които предпочетоха Траян.

Със сълзи на очи Кристина Дончева благодари на своята менторка Саня и заяви, че единствената й утеха от отпадането е, че е станало след двубой с Траян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

123

преди 9 години

Това момиче има глас и сценично поведение определено,има време пред нея сега да си гледа уроците,време е двете ''групи'' да си ходят,изключително неприятни лица,*** и превзети,талант никакъв ,а победителя силно се надявам ад е единствения достоен да спечели - СЛАВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИННННННННННННН !!

40

Анонимен

преди 9 години

Номер 41, ти си едно голямо доказателство колко заблудена е масата народ, гледаща това предаване или подобното ! Това, което си изброил е всичко друго, но не и песни, а палячовщини. В тях няма музика, смислен текст, хармония, вокално майсторство, мелодия и куп неща, които да формират стойностна песен. Няма запеваемост!

39

до 40

преди 9 години

Е, реално няколко човека от X factor успяха да запишат песни отвъд формата, например Михаела Филева, Атанас Колев, Ангел и Мойсей. Вече доколко присъствието им в музиката има някаква стойност е съвсем отделен въпрос. Аз предполагам, че този сезон ще лансират момичетата от Sweet 16, както и Невена и Славин, и ще им напишат 1-2 сингъла и оттам нататък както потръгне. Михаела Маринова, колкото и хубаво пее, не виждам как би могла да се развива с това поведение на отегченост и безразличие.

fallback