Невена Цонева. Снимка: Булфото, архив

Четирима участници ще кажат сбогом на надеждите си да спечелят "Гласът на България" утре вечер. Те ще бъдат излъчени от 16-те кандидати, които демонстрираха таланта си на концерта в неделната вечер.

По време на първото специално шоу ще стане ясно кои изпълнители ще спечелят вота на зрителите, кои певци ще получат доверието на своите треньори и кои ще влязат в битка, за да заслужат оставането си в концертите на живо.

Първи, съдбата си ще научат изпълнителите от отбора на Орлин Горанов – Петър Рангелов, Иван Ченов, участничката в майсторски клас на Милчо Левиев и Йълдъз Ибрахимова - Анна Пешева и откраднатата от отбора на Миро Бисерка Младенова.

В борбата за оставане ще се включат и талантите на Миро, сред които са Невена Цонева, Соня Иванова, бесарабската българка Светлана Чепразова и Оги Георгиев.

На изпитание ще бъдат подложени и четирите изпълнителки от отбора на Наско Пенев – носителката на редица престижни родни и международни награди – Стефани Илиева, Диляна Йорданова, Венеция Нецова и актрисата и певица Яна Каменова, сестра на Дидо от D2.

Ивета Костова, Мила Желева, Асен Михайлов и Светослав Владимиров от отбора на Десислава последни ще научат какво ги очаква. Дали две от най-младите участнички в шоуто – 16 годишните Ивета и Мила ще продължит напред или опитните Асен и Светослав ще бъдат предпочетени от публиката и своя ментор, зрителите на bTV ще видят на 7 ноември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase