Люба се представи силно, но отпадна. Снимка: X Factor

Изключително силно и драматично започнаха концертите в X Factor. На сцената първи се качиха отборите на момчетата и момичетата, а представянето им бе не като за първа, а като за финална изява. И четиримата в журито останаха изумени от показаното и на няколко пъти станаха на крака.

В крайна сметка трябваше да бъде отстранен по един участник. В началото на шоуто стана ясно, че за този етап от шоуто се завръща Мирян, който даде началото на вечерта и само загатна колко трудно ще бъде на треньорите - Саня и Мария Илиева да изберат един, който да си тръгне завинаги.

Задачата на Мария Илиева се оказа далеч по-лесна, тъй като Сабатин не се представи на ниво и логично напусна борбата.

Конкуренцията при дамите обаче бе наистина жестока, като и четирите - Люба Илиева, Михаела Маринова, Невена Пейкова и ненавършилата 15 години Кристина Дончева, доказаха, че са фаворити за първото място.

Зрителският вот спаси Невена и Кристина, а Саня трябваше да избере между дебютиращата на голяма сцена Люба и Михаела коя да си тръгне.

Сълзите на Саня тръгнаха и близо минута тя остана безмълвна. "Моята задача да избера една от тях е невъзможна. Не искам да правя този избор", заяви тя.

В крайна сметка Армутлиева реши битката да се реши от подкрепата на зрителите, като потърпевша бе Люба Илиева.

"Бих искала да ме запомните и след това шоу да се случи нещо с мен. Не забравяйте тези участници, които отпадат още в началото", заяви на прощаване талантът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase