Снимка: PR

Българските зрители ще имат привилегията да са последните за година напред, които ще могат да видят на живо Сара Брайтман. Нейното шоу е на 12 ноември в зала Арена Армеец.

Месец след това тя ще се посвети изцяло на една от мечтите си - пътешествие в космоса.

Певицата ще спре концертната си дейност за повече от година заради пътуването си до Международната космическа станция. Сара ще бъде осмият космически турист в историята и първият изпълнител, който ще пее на живо от МКС.

През януари 2015 г. най-продаваното сопрано в света ще започне тренировките, които ще се проведат в Хюстън, САЩ, и Звездния град в Русия. Специалните тренировки ще бъдат безкомпромисни и ще продължат над 9 месеца. Реалната подготовка за пътуването обаче е започнала още преди година – Брайтман следва определен режим на хранене и пие специални медикаменти.

Изпълнителката на "Time to Say Goodbye" посвети на космическа тематика и единайсетия си студиен проект Dreamchaser, излязъл през 2013 г.

На концерта в София Сара Брайтман ще излезе на сцената със Симфоничния оркестър на БНР, а публиката ще може да се наслади на нейните най-популярни песни.

Билети за събитието са в продажба на касите на НДК, Арена Армеец и в мрежата на Eventim на цени от 80 до 150 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase