Снимка: УНИЦЕФ
fallback

Певецът и продуцент Владимир Ампов-Графа е новият посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България, съобщиха от организацията.

В новата си роля той ще работи, за да привлече вниманието на широката общественост и младите хора у нас към предизвикателствата, пред които са изправени децата и семействата в риск.

"В УНИЦЕФ вярваме, че всяко дете се ражда с равни права и трябва да има справедлив шанс да живее здраво и успешно. За тази задача имаме нужда от помощта на хора, които мислят в същата посока. За мен е удоволствие да приветствам Владимир Ампов - Графа в екипа на посланиците на добра воля на УНИЦЕФ", заяви Таня Радочай, представител на УНИЦЕФ за България.

Графа се присъединява към дългогодишния посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България, Ани Салич, която подкрепя работата на организацията, свързана със закрила на децата.

"Ще продължа да подкрепям мисията правата на децата да бъдат защитени. В България все още има деца, които живеят в институции, които отпадат от училище прекалено рано, изгубвайки хиляди възможности за реализация. Все още има деца, които притежават глас не само да пеят, но и да изкажат своето мнение, но ние не ги чуваме, или пък деца, които просто нямат глас, за да споделят, че са жертва на насилие. И аз ще подкрепя УНИЦЕФ, за да дадем на децата този глас и бъдещето, на което имат право. Да спасиш едно дете е като да спасиш целия свят", каза от своя страна певецът.

Неговата първа мисия ще бъде на 25 ноември, когато се отбелязва четвърт век от подписването на Конвенцията за правата на детето. Тогава ще се състои акустичен концерт в зала 3 на НДК, с който ще бъде подкрепена кампанията на УНИЦЕФ срещу насилието над деца и жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 години

уницеф - илюминатска организация, прикриваща се зад благородна кауза.както всичко свързано с оон, създадено от рокфелер

1

Незнайко

преди 9 години

Кой е графа ?

fallback