Това е един от специалитетите, от които ще опита Бочели. Снимка: Moko Solution
fallback

По изричното настояване на Андреа Бочели за прясно приготвена храна организаторите на концерта му в София са предвидили изграждането на истинска италианска кухня зад кулисите на стадион Българска армия тази неделя, 31 август.

С нелеката задача да приготви традиционни италиански специалитети ще се заеме шеф Джузепе Ломушо, който работи в столичен ресторант.

Бочели и семейството му ще се насладят на талиатели с телешко рагу ала Джузепе, телешко бон филе на скара със сос от пресни горски гъби, тали'ята ди поло от бут със сос от пресни гъби и за десерт - сочно тирамису по най-стара рецепта.

Специално заради шеф Ломушо Бочели се е отказал от обичайното си меню, което включва пилешко и риба, и е помолил да бъде изненадан от талантливия си сънародник. Всички ястия ще бъдат приготвени на живо в специално изградена модерна кухня зад сцената.

Междувременно стана ясно, че Андреа Бочели и семейството му ще отседнат в петзвезден VIP апартамент, който се намира в голф-клуб в непосредствена близост до София. Там ще ги очакват кожена спалня, огромни полилеи и електрическо пиано, което ще пристигне специално от Германия утре сутрин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 години

талята ди поло е пилешко, ако не се лъжа ;))).... много гъби, много нещо...

3

Анонимен

преди 9 години

до 2Да де, И за такива като теб говоря- фенове на дребната душица. Защото за да си велик не само трябва да си талант, но и да си ЧОВЕК, а не мижитурка дето гледа специалното меню за стомаха си. Сакън ще вземе да му стане нещо ако не е от теле, а от нещо друго.

2

до дребна душица

преди 9 години

Човека има постижения, колкото ти няма да имаш за 100 живота. Така, че събрай си попарката и не коментирай :)

fallback