Снимка: Sea Dance Festival

Вече са факт две от големите имена, които ще се включат в продължението на Exit.

Sea Dance Festival ще се проведе между 15 и 17 юли в една от най-красивите точки на адриатическото крайбрежие - плажa Яз. Основната сцена на фестивала ще посрещне трима хедлайнера в трите дни - пионерите на електронната музика Underworld, рапърът Example, които заедно с Jamiroquai ще превземат основната сцена.

Example ще представи парчетата новия си, пети студиен албум Live Life Living, който се появи през юни тази година.

Underworld ще залеят плаж Яз с ударна музикална вълна и някои от най-великите си хитове като Born Slippy, Dark and Long, Two Months Off, Rez и много други.

Заедно с големите хедлайнери на Main Stage ще излязат и някои от най-горещите музикални звезди и любими артисти от Балканите, сред които Кирил Джайковски, TK Wonder и сръбските хардкор-реге пънкари Eyesburn, които вече гостуваха и у нас.

Освен тях Sea Dance Festival ще посрещне и култовата белградска алтернативна рок банда Darkwood Dub, френското дийп хаус дуо Klingande и др.

Sea Dance Festival е подготвил и специален рай на земята за феновете на електронните ритми със сцената Dance Paradise. На нея от късен следобед до ранна утрин ще се вихрят партита с някои от най-добрите и известни имена от електронната музика. Британецът Mark Knight, носителят на награда Грами и хаус ветеран Roger Sanchez, цветния и харизматичен диджей и продуцент от Германия – Timo Maas и известният бразилски дръм енд бейс диджей Patife.

Организаторите пуснаха и промоционални билети за EXIT Adventure, като в първите три дни на юли те ще са с 50% намаление - 115 лв. за EXIT и 135 за EXIT + Sea Dance Festival.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase