Снимка: Нова тв
fallback

Мария Игнатова и Алекс Раева ще водят третия сезон на X Factor. Новината бе официално потвърдена от продуцент Маги Халваджиян в ефира на Нова телевизия днес.

Двете ще присъстват на всички кастинги по градове, за да се срещнат с талантите и да им вдъхнат кураж. Заедно с тях ще бъде и Дони, който ще поеме ролята на музикален продуцент на формата. Кастинг маратона започва от 2 юли във Велико Търново и ще завърши на 16 юли в София.

Мария и Алекс получиха комплименти от създателя на музикалното шоу Саймън Кауъл. Те, заедно с Бар Рафаели, водила израелския формат на X Factor, бяха определени от Саймън като едни от най-чаровните водещи на формата. Според него дамите са най-добрият пример, в които жена водеща се оказва повече от печеливша формула за успеха на шоуто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

слабии

преди 9 години

Мария Силвестър е най- забавната водеща, която съм гледал. Нея трябваше да изберат!

3

diavolcheto

преди 9 години

За онези, които знаят кои е Саймън Кауъл и начинът му на комуникиране, е пределно ясно, че казва истината. Никой и нищо не е в състояние да го накара да измени на изключителния си професионализъм и до болка откровен език! Но в България си е закон, от 1000 000 000 години: не харесваме никого и нищо. И, ако в чужбина българин или българка са успели, са се доказали и са признати първо там, чак после това става и в България! Жалко и недостойно, но...факт!

2

С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ

преди 9 години

И ДВЕТЕ СА ГОЛЕМИ ЗЛЕНКИ АМА ................................... ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ЗЛЕ И ТАКИВА ГИ ИСКАТ

fallback