Снимка: Нова тв
fallback

От 2 юли започват кастингите за третия сезон на музикалното шоу X Factor. В продължение на 11 дни и на територията на 5 града хиляди таланти ще се опитат да докажат, че заслужават да бъдат новите музикални звезди на страната.

По традиция първият домакин на кастинг маратона ще бъде Велико Търново. Кандидат-звездите ще показват своите умения на 2 юли в Гранд Хотел Янтра. На следващия ден - 3 юли, е ред на талантите в Русе, след което кастингите продължават във Варна на 5 и 6 юли.

Градът на първия X Factor на България Рафи – Бургас, е домакин на 8 и 9 юли, след което кастингите продължават в Пловдив на 11 и 12 юли. Последни, в рамките на три дни от 14 до 16 юли, ще се изявяват желаещите от София и региона.

Два пъти повече кандидати в сравнение с миналата година са записалите се на официалния сайт на шоуто, съобщиха от Нова телевизия.

От участници в „Стани богат” до кандидати с музикален опит в Доминиканската република са сред претендентите да излязат на голямата сцена. Възрастовата граница на бъдещите X Factor-и също е разнообразна – впечатление прави големият брой хора на средна възраст, вдъхновени от историята на мама Люси.

Ето и местата, където ще се проведат кастингите:

Велико Търново – 2 юли, Гранд Хотел Янтра
Русе – 3 юли, хотел Рига
Варна – 5 и 6 юли, Фестивален и конгресен център
Бургас – 8 и 9 юли, хотел Аква
Пловдив – 11 и 12 юли, Дом на културата „Борис Христов”
София – 14, 15 и 16 юли, НДК, Studio 5

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 10 години

Форматът си е хубав, шоуто става, но ми е жал за децата, и най-вече за победителя. Ето Жана - такъв глас, такъв потенциал.. и кво? Чухте ли каква боза са й дали да пее? Нямаме музика, нямаме композитори. За какво ни са тогава тия певци?

4

GONO

преди 10 години

Зарежете тия простотии за пенсионери и малки деца. Гледайте истинската версия- нарича се SexFactor.Стига да откриете епизодите несъмнено ще ви е по-интересно.

3

оффф

преди 10 години

едно и също,едно и също,едно и също...и как се намира пак кой да гледа не мога да разбера,просто недоумявам!?!?!?!?!защо сме толкова *** също не мога да го проумея?!?!?!?тия формати не ми понасят ,ама въобще!!!

fallback