Снимка: Булфото, архив
fallback

Цигуларят Васко Василев прави специален жест към всички деца по повод Деня на детето.

В рамките на целия месец юни от екипа му обявиха отстъпка за всички билети за концертите от лятното му турне на половин цена, независимо от ценовата категория, за всяко дете до 14 години включително.

"Винаги съм имал желание да направим нещо специално за децата. Концертите с филмовата музика са вероятно най-атрактивният и приятен репертоар за тях и затова с екипа ми решихме да направим един малък подарък към всички деца и да дадем възможност на родителите им да имат по-облекчен достъп до концертите", заяви музикантът.

Музика от филмите "Карибски пирати", "Гладиатор", "Любовна история", "Отнесени от вихъра", "Кръстникът", "Модерни времена", "Мисията невъзможна" са само част от програмата през лятото.

Детският билет ще бъде в продажба в мрежата на Eventim от 1 юни в рамките на целия месец, а количествата са ограничени.

Концертите от Cinema Concertos Summer Tour са планирани в последната седмица на месец август като началото е на 25 август от летния театър в Сандански, следват изяви в античния театър в Пловдив на 27 август, в летните театри на Бургас и Варна - 28 и 29 август, във Велико Търново на 30 август и в Русе на 31 август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

galaktika

преди 10 години

Ne omalovajavaite jesta na maestroto. A s kogo shte spi - si e lichno negova rabota.

7

Въпрос

преди 10 години

Тоя ли беше дето спи с на чалга цигуларката майката?

6

Do 4

преди 10 години

Вече ми е писнало от тарикати на дребно,които свирят на тънката струна на състрадателността и обичта към децата.А най-вероятно никога не са правили жест като този.Разбира се,че може да е безплатен концерта за децата ако има кой да покрие разходите по организацията и реализацията на такова музикално събитие.

fallback