Джей Кей. Снимка: Reuters

Диско кралицата, автор на един от най-големите световни хитове на всички времена I Will Survive – Глория Гейнър, ще се качи за първи път на Главната сцена на предстоящия фестивал Exit 2014.

Феновете могат да очакват голямо шоу с най-големите хитове на легендата като Never Can Say Goodbye, Let Me Know (I Have A Right), I Am What I Am, както и най-известния кавър на парчето Can't Take My Eyes Off You.

Дни по-късно танците ще продължат в Черна гора, където публиката ще се потопи в изключително шоу на едно от най-силните имена на музикалната сцена от последните 20 години -  Jamiroquai. Джей Кей ще бъде хедлайнер на Sea Dance Festival.

Специалният майски подарък от организаторите на Exit Adventure пък е промоция за любители на приключения с приятели. Специалният комбо билет „5+1 безплатен” се продава онлайн на касите на Тикетпро до 25 май или до изчерпване на количествата. Офертата дава възможност всяка група, закупила 5 билета за Exit или Exit Adventure наведнъж, да получи шести безплатно! Бонусът е, че всеки член на групата получава и безплатен пропуск за фестивала ROCK@EXIT, на който ще свирят Queens of the Stone Age на 11 юни в Петроварадинска крепост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase