Снимка: клуб Ялта

Един от най-емблематичните артисти в световния шоубизнес - Бой Джордж, пристига в София заедно с диджея и продуцент Marc Vedo.

Двамата ще бъдат част от авангардното шоу на 1 февруари в клуб "Ялта", с което ще се отбележи точно 10 години от затварянето на едно от най-култови заведения в историята на клубния живот в страната – "Спартакус".

Бой Джордж, Marc Vedo и Juan Alvarez ще гастролират в първата зала, а във втората ще бъдат британският хаус DJ MR. C и Liubo Ursiny.

Певец, текстописец, диджей, колумнист, моден дизайнер, писател, фотограф – всичко това е Бой Джордж вече над 30 години. Той може да се похвали с над 100 милиона продадени сингъла и над 50 милиона албума като соло артист и с групата Culture Club. В момента George е един от най-успешните и търсени диджеи. Освен с вълнуваща музикална кариера, George се изявява и като писател – той е автор на два автобиографични бестселъра. Ангажиран е и с колонката си в Daily Express. А освен това е и ко-продуцент, текстописец и участник в носителя на безброй награди мюзикъл Taboo от репертоара на нюйоркския Бродуей и лондонския Уест Енд.

В момента DJ Boy George е под номер 90 в DJ Mag Top 100 и е сред любимците в Space (Ibiza), Ministry of Sound (Лондон), Zouk (Сингапур) и Guvernment (Торонто).

Вече са в продажба промо-билети за събитието на цена от 20 лева, които могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и в клуб "Ялта".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase