Един от тях ще спечели надпреварата. Снимка: Музикална академия
fallback

Само три дни преди финала един измежду Поли Генова, Прея и Георги ще се прости с мечатата за голямата награда от 100 000 лева в "Музикална академия".

Тази вечер са поредните елиминации, като журито няма да спасява нито един от участниците. Те само ще изказват мнение за изпълненията.

Новост е и, че номинираните имат право да пеят с участници от Академията по свой избор. Единствената, която няма да се качи на сцената, е Кичка Бодурова, тъй като нито един от младите изпълнители не пожела да я включи в отбора си.

Поли Генова реши първата й песен да е "Candy man" на Кристина Агилера в компанията на Прея, Георги и Дичо.

Прея избра рамо да й ударят Дичо, Поли и Георги за парчето на Сий Ло Грийн Forget you, а Георги ще изпълни песента на Джон Леджънд Used to love you. С него на сцената ще излязат Дичо, Поли и Прея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

diavolcheto

преди 10 години

Не е изненада, че никой не иска да пее с Кичка Бодурова!!! Отдавна трябваше да напусне шоуто! Привилегии, фалшиво пеене доста често, почти винаги е в основата на скандалите в Академия-ата, показаха на запис колко пъти говори по обиден начин за участниците...да изреждам ли още?На никои от останалите участници нищо не му беше спестено, но с Бодурова това почти не се случваше. Всъщност, Люси и Фънки, се опитаха да я сложат на мястото й. Жалкла исторя! И смешна!

6

не син

преди 10 години

КИЧка отговаря на името си ! Не може да пее,неподплатено самочувствие,простее и т.н. ! Смешна е !

5

мнение

преди 10 години

Само Дичо пее вярно и с лекота

fallback