Снимка: TV7

Ветеранът Стенли напусна "Музикална академия" след оспорван двубой с тъмнокожата Прея. Пръв от елиминации се спаси Дичо, който бе третият застрашен, като журито отново бе поставено пред дилема дали той или Прея заслужават техния спасителен вот. В крайна сметка рокаджията остана в борбата за 100 000 лева.

При второто си изпълнение - на песента Brown Skin на India Arie, Прея остави отлични впечатления. Същото стори и Стенли с емблематичната "Жулиета" на група Тангра.

Зрителският вот също бе на кантар, но в крайна сметка от шоуто си тръгна Стенли. Той събра 49,26% от гласовете, срещу 50,74% за Прея.

Музикалният двубой между двамата обаче за пореден път бе засенчен от скандал между Рут Колева и Кичка Бодурова. Младата изпълнителка, в стил характерен за друго риалити, нападна Кичка, че е организирала отвън хора да гласуват за нея. Рут бе категорична, че има нещо гнило в мощната SMS подкрепа, при положение че тя пее старомодно и често фалшиво. Бодурова обаче хич не се трогна и на свой ред я атакува с хапливи думи.

"Колкото и да си талантлива, си много просто момиче!", отвърна й певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase