Снимка: TV7
fallback

Един път на елиминации, втори път на елиминации, на третия стомната ще се счупи. Поговорката обаче не важи за Етиен Леви, който за трети пореден път се изправи в пряк двубой за оставане в "Музикална академия".

Снощи зрителите трябваше да елиминират един измежду Дичо, Етиен и Мария Драгнева. Журито даде своя вот за Дичо, който се представи на сцената с песента на Роби Уилямс Angels, като бе подкрепен от Поли Генова. Той обаче реагира доста остро и нецензурно на новината, че е глобен с 10 000 лева заради закъснение след участие.

В решителния дуел Леви излезе поизнервен, след като в академията се разискваха нападките на Кичка и Стенли към него. Той заяви, че приема критики, но не обича да говорят зад гърба му. Напрежението му изигра лоша шега и изригна в контраатака, като заяви, че на концертите дори беквокалистките на Кичка пеят на плейбек.

Махленските раздори в музикалното шоу все пак отстъпиха на финалните изпълнения и зрителите за пореден път оставиха в борбата за 100 000 лева Етиен Леви. За него гласуваха 68,53% срещу 31,47% за Мария Драгнева.

В петък е големият Бродуей концерт, а участниците ще имат и друга задача - да пеят с гост звезда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Аз

преди 10 години

Много сте зле, повярвайте! Етиен е най-добрия от мъжете, а Поли от жените в това предаване! Никой на никого не е плащал за да ходи напред, освен може би Бодуровата, която като запее и все гледам как да излезна, за да не слушам нейните отвратителни извивки, наречени вибрато. Защо плюете етиен, само защото е с еврейско име ли? Жалки сте, казвам ви, много много жалки!

13

Анонимен

преди 10 години

нагласена работа!

12

Анонимен

преди 10 години

Мария Драгнева е талантлива и много много красива. Успех момиче и дано да ни радваш занапред.Ти си прекрасна. Заслужаваше да продължиш, но майната им. Още веднъж успех

fallback