Снимка: N-Joy

Публиката ще определи при кого ще отиде статуетката за най-добро видео в музикалното състезание "Зелената песен на България". Тя ще бъде връчена на 7 декември в зала 1 на НДК по време на големия финал на конкурса за нова българска музика по инициатива на радиата N-JOY, Z-Rock и Jazz FM, съвместно с Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“.

Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева създадоха 7 нови български песни за конкурса. Към тях са заснети видеоклипове, които разкриват красотата на българската природа.

За да гласуват за видеото към "Седемте езера" на Графа, "Приливи и отливи" на Михаела Филева, "Слънчеви дни" на Били Хлапето и Дивна или "Няма к‘во да стане" на Криско, феновете трябва да изпратят своята номинация на videonagrada@njoybg.com. Гласовете за "Можеш да бъдеш всичко" на Революция Z и Der Hunds ще се отчитат на videonagrada@zrockbg.com, a за Рут Колева на videonagrada@jazzfmbg.com. Всички гласували имат шанса да спечелят безплатен билет за финала на "Зелената песен на България".

Билетите за "Зелената песен на България" са в продажба на www.ticketsbg.com, билетен център НДК и касата на "Кантус Фирмус" в зала "България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase