Снимка: Музикална академия
fallback

Думите на Здравко, че съжалява Прея и може единствено да я покани да му чисти градината, истински разстроиха младата певица.

19-годишната изпълнителка нервно избухна и остро възропта, като определи това изказване за унизително и расистко. Останалите в академията се опитаха да я успокоят и да го обърнат на шега.

Сантра  каза, че тя е готова да отиде да чисти градината на Здравко вместо Прея, стига той да плаща добре. Дичо й каза, че ще я вземе под своето крило в неговата морска градина, където ще се чувства като принцеса. Кичка  я разнежи, като й каза, че много я обича и я мисли като майка. Това явно поуспокои Прея и тя влезе в общия леко ироничен тон, като предложи на Стенли да му измете двора, за който той обясни, че е покрит с каменни плочи.

Междувременно Прея се скара с най-добрата си приятелка в академията Мария, която й направи невинна забележка, че е закъсняла за репетициите на общото им парче. Това изненадващо докара тъмнокожата певица до истерия и си позволи да крещи по дружката си. Минути след това обаче Прея осъзна, че е прекалила и се извини на Мария очи в очи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

TRAKIEC

преди 10 години

AZ SI LQGAM SUVETVAM CINIKA DA POSETI NQKOI BEJANSKI LAGER(NAPRIMER PUSTROGOR) I TOGAVA DA VLEZNE PAK I DA KOMENTIRA ZA LYUBIMITE MU NEGRI :D

100

Razorblade

преди 10 години

До ЦиникаАз за разлика от теб космополитно дегенерирало *** не показвам пристрастията си към една група от хора, а говоря за цялата бяла раса. А щом те е разсмяло предполагам съм сбъркал с ориентацията ти, за което съжалявам. Имах такива опасения още в началото на разговора, прощавай визирах приятеля ти. Не знам кой от двамата е активния!

99

TRAKIEC

преди 10 години

ABE CINIKA DA TI KAJA MOITE NABLIUDENIQ KAKVI SA....... NITO EDNA NORMALNA JENA NE ISKA PRAZNOGLAVA ***.......... KAKTO KAZAH PRIQTELKATA MI E KITAIKA I TQ SILNO NENAVIJDA MAMUTITE KOITO TI ZASHTITAVASH(I NE SAMO TQ MISLI TAKA) IMAM NABLIUDENIE VURHU PROCESITE I TUKA I TAM....... I NA DVETE MESTA NEGRITE SA SILNO NEJELANI........... TAKA CHE AIDE HODI DA SI PROBUTVASH TEORIITE V MOZAMBIK :D

fallback