Прея се разрева от многобройните критики. Снимка: Музикална академия

Тази вечер ще се проведат поредните елиминации в "Музикална академия", като напрежението се отразява по различен начин на тримата номинирани. Прея рони сълзи, Коцето-Калки медитира с йога, а Етиен се упрекна, че е твърде възпитан за българския шоубизнес.

19-годишната Прея, която минава за любимка на Фънки, отнесе доста критики в академията. Кичка я критикува за лошите й навици в кухнята и че спи до много късно. Вокалният педагог Алис Боварян я упрекна, че не репетира достатъчно. А Рут Колева й направи забележка, че се носи твърде неглиже и постоянно е с халат. Забележките й дойдоха твърде много и шоколадовата изпълнителка се разплака.

На елиминациите тя ще изненада публиката с изпълнението на песента "Молитва" на сръбската певица Мария Шерифович, с която сръбкинята спечели конкурса Евровизия през 2007 г. Ако журито не я спаси, тя е избрала за второ солово парче Brown skin на India Arie.

Калки видимо не се трвожи от поредните елиминации, на които ще се яви, и всяка свободна минута преподава йога на младите дами в академията. Първото му изпълнение днес ще бъде песента към мюзикъла "Коса" - Let the sunshine in, а като втора опция ще изпълни "Синева" на Васил Найденов.

На първи елиминации ще се яви Етиен Леви, който е подготвил песента на Джордж Майкъл They won't go when I go, като  ще му партнира  Стенли. Второто му парче е неговият голям хит от миналото "Шесто чувство" на група Трик.

Освен битката за оставане в академията по време на шоуто трите групи ще представят и своите авторски парчета. Групата, която победи, ще може да даде имунитет на един от своите изпълнители и да го защити от номиране в петък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase