fallback

Общ преглед
Световноизвестният певец Том Джоунс потопи българската публика в морето от свои хитове по време на второто си гостуване у нас. Концертът в НДК започна с близо час закъснение, без да бъде обявена някаква причина, но това не попречи на топлото посрещане на звездата. Зрителите се насладиха на класиките на 73-годишния изпълнител She’s a Lady, Delilah, Green, Green Grass of Home, Kiss, Sex Bomb, Didn’t It Rain и др. На култовото парче You Can Leave Your Hat On Том започна импровизиран стриптийз, но се спря, след като свали сакото.

Певецът се раздаде на концерта, който се състоя по изрично негово желание, което очарова публиката и тя го извика на бис. На финала той се поклони пред почитателите си с думите "Обичам ви!" и обеща, че при покана може да се върне и за трети път в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

възмутен

преди 10 години

ЕЕЕЕЕ не може да не се изкъка някой...който и той не знае защо..ей тъй аз анонимния мога да *** безнаказано и ....получавам полюция от това.Жалко....за БЪЛГАРИЯ.Том Джоунс е ''близнат от БОГ'' надарил го е с уникален глас да радва нас ...простосмъртните.

7

Да заповяда отново !

преди 10 години

Ако бай Том е решил да идва за трети път в България трябва да избърза. Нека го направи следващата седмица, иначе времето няма да му стигне. Той е е над 80 години, вече се изпуска и не усеща, че го прави. Същото ще сполети и нас

6

batevale

преди 10 години

И преди повече от 50 години ,и сега ,Том Джоунс си остава велик. Малко са певците ,които пеят от сърце....

fallback