Колективът ще отбележи втория рожден ден на винтидж събитието. Снимка: The Smugglers Collective

Точно две години след като поставиха основите на Smugglers Swing Club, колективът кани всички в своята машина на времето на 19 октомври в столичния клуб Mixtape 5.

Вторият рожден ден на клуба ще отвори нова страница в историята на парти серията и ще представи винтидж парти от ново поколение. Вдъхновено от култовата вече лента “Великият Гестби” на Баз Лурман и не по-малко завладяващия саундтрак, събитието ще пренесе посетителите си директно в имението на мистериозния Гетсби, известно с пищните си купони, неспирни танци, бляскави дами и елегантни джентълмени.

Вратите на клуба ще отворят в 21:00.

Както подобава за едно Гетсби събитие, клубът ще бъде преобразен в пищна бална зала, с изящни полилеи, цветя и art deco елементи, съобщават организаторите. Сцената на клуба и пултът на DJ-ите от The Smugglers Cоllective, ще се превърнат в екран за специално подготвено 3D mapping светлинно шоу. 

По традиция ще има винтидж будоар и тематично фотостудио, където всеки ще може да направи своята Гетсби снимка за спомен.

Професионални танцьори пък ще демонстрират оригинални Charleston хореографии на някои от най-емблметичните песни от саунтрака на "Великият Гетсби".

Билетите за партито ще се продават само на място и ще бъдат по 8 лева при влизане преди 23:00 часа. След това пропуските ще бъдат по 10 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase