Снимка: TV7
fallback

Общ преглед
Зрители и жури влязоха в задочен спор за първата номинация в стартиралото снощи шоу "Музикална академия".

Без никакви предисловия форматът стартира с концерт на петимата изпълнители, които ще защитават честта на старото поколение. Стенли, Кичка Бодурова, Петя Буюклиева, Коцето-Калки и Етиен Леви изпълниха по две песни - една от своя репертоар и един кавър. Публиката и зрителите се върнаха години назад и чуха популярни парчета като "Обсебен", "Пея за любовта", "Жена на всички времена", "Векът на любовта", "Емануела".

Най-много хвалби от журито в състав Люси Дяковска, Димитър Ковачев-Фънки, Здравко от дует "Ритон" и Георги Христов, отнесе Кичка. Тя стана и фаворитка на зрителите с над 46% подкрепа.

Втори в класацията се нареди Етиен Леви, а трети остана Коцето-Калки. Именно неговото изпълнение стана причина за раздора между получения вот и мнението на журито. Видимо Коцето бе фаворитът на журито да бъде първият номиниран след концерта, но в крайна сметка на това място се озова Петя Буюклиева, която демонстрира далеч по-високи възможности с микрофона.

Тя обаче не допадна на зрителите и стана първата номинирана за изгонване от академията. За сметка на това разстроената Буюклиева получи комплименти от Георги Христов, който бе шокиран от вота на публиката.

След ветераните, днес на сцената ще се изявят т.нар. актуални звезди - Криско, Дичо, Сантра, Лора Караджова и Поли Генова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАми Сантра да не е китка!? :))))

12

Водния мс

преди 10 години

Свинки Петя и вълка и еврейна Слаб 2 !

11

Богдан

преди 10 години

Въпросната "Жена на всички времена" да не се разстройва и да се погледне първо в огледалото и второ на кои се е харесвала - на тези които живеят още в миналия век,затова догодинаедин концерт на Бузлуджа ще и оправи настроението..че и на бис ще я изкарат!

fallback