Павел Атанасов и Димитър Драгнев ще бъдат отново зад пулта. Снимка: Smugglers Swing Club

Тази събота Smugglers Swing Club е закрие летния сезон с нов винтидж пикник. Любителите на златните години на суинга ще се съберат на 14 септември в лятната градина зад Националната библиотека.

По традиция дамите ще могат да се преобразят като звезди от Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим във винтидж будоара. Организаторите обещават и един от най-големите базари на пикника досега с над 30 щанда с ретро аксесоари, бужута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки.

Ще бъде изградена отново специалната алея с колички за сладолед, пуканки, захарен памук и други вкусотии. Сред атракциите ще бъде премиерата на един уникален за България автомобил - единствения по рода си у нас автентичен хот род, за чиято основа е ползвано купе на Ford Model T от 1926 г.

Посетителите ще могат да се впуснат в дебрите на суинг танците и да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston Workshop, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

Входът за Smugglers Swing Club е безплатен, събитието е достъпно за домашни любимци, при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Самото парти пък ще започне от 15:00 часа и ще продължи до 23:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase