Стив Вай. Снимка: Reuters
fallback

Виртуозният китарист Стив Вай, който ще изнесе концерт на 31 октомври в Зала 1 на НДК, е подготвил изненади за феновете си.

От днес, само от официалния сайт http://www.vai.com/, може да бъде закупен уникалния пакет 2012 EVO Experience.

С него почитателите на Стив Вай ще получат възможността да надникнат зад кулисите и да усетят емоциите и настроенията му, няколко часа преди да се качи на сцената, да участват в отворена дискусия с него. В деня на концерта те ще могат да наблюдават и саунд чека на виртуозния музикант и групата му.

Всеки закупил 2012 EVO Experience ще получи и специални подаръци.

Броят на ВИП пакетите е изключително ограничен, предупредиха организаторите от СМЕ.

Ето и екстрите, които той включва Meet & Greet, сесия въпроси и отговори с артиста, присъствие на саунд чека, ексклузивен бекстейдж пас, копие от ръчно написана партитура, снимка 8х10 с автограф на Стив Вай, перце за китара на Стив Вай, стикер на Стив Вай, Vai/DiMarzio колан за китара с автограф на Стив Вай, както и програма на турнето The Story of Light 2012.

За тези, които предпочитат единствено да видят на живо уникалното му шоу билетите са от 40 до 90 лева и могат да бъдат закупени онлайн и в партньорската мрежа на Тикетпро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Румба-Трумба

преди 11 години

Reuters, в случая коментар 3 не виждам по никакъв начин как Ви засегна. Факт е, че в това чалга общество, в което предполагам сте и Вие, няма как да се знаят тези творци. Коментар 4 беше наистина плосък, но трябва да отбележим, че тези индивиди са навсякъде и няма отърване от тях.

4

Shark

преди 11 години

До Reuters: Този горе на снимката работи, като прави деца на жена ти - ***! Марш в *** на Пайнер...

3

Съседа

преди 11 години

Reuters, работят такива като теб. Тоест бачкат. А този на снимката твори, но няма как да слушаш чалга и да знаеш кой е.

fallback