Joe Bonamassa. Снимка: Reuters

Лятото вече е в разгара си, а ние продължаваме да се опитваме да ви държим в течение с най-новото на музикалната сцена. Макар годината засега да не ни е предоставила безкрайно пленяващи хитове, всеки месец  продължават да се прокрадват някои интересни предложения.

Така започваме с прекрасното "Feel The Love" от Rudimental и John Newman, което е едно от парчетата, за които се надяваме да звучат многократно това лято. Една страхотна комбинация от госпъл, весели духови инструменти и ударен и бърз бийт. Въобще, би трябвало да има способността да взриви всеки бар или дискотека по морето с бруталното си на моменти електронно звучене. То освен това идва и с един приятен клип за музикалните телевизии, които да се опитат да ни накарат да го намразим с непрестанното му пускане.


Една от най-обичаните  американски банди – Linkin Park, пък се завърна с нов албум. "Living Things" e петият студиен албум на момчетата от Калифорния, който отново е продуциран от вокалиста Майк Шинода (Mike Shinoda) и прочутия продуцент Rick Ross. Водещият сингъл от албума – "Burn It Down", съчетава типичното за тях електронно звучене, перфектните вокали на Честър и бруталното звучене, което ще допадне на верните им фенове.


Последното  предложение идва от едно не чак толкова познато име по нашите ширини. Става дума за блус рок китариста Joe Bonamassa, чиято музика обаче впечатлява със своята обаятелност и носталгично настроение.
Меките тонове и дълбоки вокали на парчето "Driving Towards The Daylight" ни плениха още с първото слушане. Според нас песента е подходяща за всяка плейлиста, особено за радиата, които често изпускат подобни бижута. Всъщност, проблема си е на музикалните редактори.

Joe Bonamassa определено е един страхотен артист, когото ще ви представим повече в следващите дни.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase