fallback

Общ преглед

 

Над 100 участници се включиха в играта на Dnes.bg и организаторите на фестивала Elevation и изпратиха щури, весели и много атрактивни снимки.

Победителите са известни, а техните послания и кадри можете да разгледате в галерията.

Изборът на четиримата с най-яките снимки не бе никак лесен, но в крайна сметка журито избра Лора Василева, Маргарита Пехливанова, Даниел Милков и Виктор Иванов.

За тях фестивалните приключения тепърва започват. Те печелят поименни покани за Elevation 2012, като повече информация къде и как ще влизат във фестивалната зона в Доброславци ще получат лично. Ако пък са по-нетърпеливи, могат да се обадят на телефон 0887 777 615. Най-важното условие при получаване на пропуските е да се легитимират с лична карта.

Лора, Маргарита, Даниел и Виктор ще имат възможност да станат част от едно атрактивно, нетрадиционно и вълнуващо пътуване от София до зоната на фестивала с брандираните коли на фестивала, Специален ЕLEVATION пакет включващ и безплатно посещение на фън зоната, безплатно място за палатка и безплатен паркинг.

Победителите в играта ще се насладят и на специална бонус разходка в бекстейджа, където малцина ще имат възможността да усетят тръпката от работната атмосфера на сценичния екип, пък кой знае - може и да успеят да зърнат някоя от звездите на Elevation.

Междувременно подготовката за предстоящия на 22, 23 и 24 юни фестивал Elevation кипи с пълна сила. Освен с атрактивна програма, той се отличава и с нестандартно място. Феновете ще имат възможност да се насладят на своите любимци в секретната авиобаза в Доброславци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 11 години

пък и на първата нещо сенките им се губят.

7

Анонимен

преди 11 години

3-та снимка е аматьорски фотошоп, представям си какви са били другите и какво ви е журито

6

Анонимен

преди 11 години

яко щурите бааатко, по-щури не знам дали ще видя някога :D:D

fallback