Революционната технология може и да не се приеме толкова добре в случая, Снимка: Facebook

След като холограмен образ на Тупак се "качи" на сцената на Coachella Festival наскоро, заедно със Snoop Dogg, се появи идеята Dr. Dre да вземе със себе си Тупак за цяло турне. За жалост слухът не беше подплътен с нищо.

В отговор на това, хората, които стоят зад технологията по създаването на холограмен образ споделиха, че в списъка с холограми са редица икони от музикалната сцена.

На въпроса кои музиканти са в плановете за "възкръсване" по този начин, екипът от Musion Technology Ltd сподели, че листът започва от Елвис Пресли и Джими Хендрикс, през Майкъл Джексън до Уитни Хюстън, която почина съвсем скоро.

Те добавиха, че искат да "качат" на сцената Елвис Пресли до Джъстин Бийбър, което би било абсолютно катастрофално във всяко едно отношение.

Коментарите им дойдоха и след като се обяви, че холограмен образ на Майкъл Джексън ще тръгне на турне с групата на брат му - Jackie 5. 

"Холограмата на Тупак беше специално за Coachella", споделя Dr.Dre.

Тупак изпълни "2 Of Americaz Most Wanted" в дует със Snoop Dogg. Това, обаче леко шокира майката на Тупак, която бе потресена от новите технологии, които "оживиха" сина й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase