Софи Маринова ще бъде в Сърбия два дни. Снимка: БНТ
fallback

След успешното си турне в Турция и участието в концерта в Холандия, Софи Маринова заминава за Сърбия. При комшиите тя ще представи българската песен за Евровизия "Любов без граници" и ще се надява да получи подкрепа по време на конкурса.

В сряда Софи ще участва в Сутрешния блок на националната телевизия RTS 1. В програмата й след това са включени интервюта за радиостанциите Београд 1 и Београд 202. Тя ще направи и запис за съботната сутрешна програма на RTS 1 по време на развлекателното предаване „Жикина Шареница”.

В четвъртък Софи ще бъде гост на Сутрешния блок на Pink TV при Йована Янкович, която бе водеща на Евровизия през 2007 г.

Българската изпълнителка ще се срещне и със сръбския представител на надпреварата в Баку Желко Йоксимович.

Драгомир Драганов и операторът Васко Йотов ще придружат певицата, за да покажат на зрителите най-интересните моменти от гостуването й в Сърбия, съобщиха от БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

зрител

преди 12 години

Софи вече пя в първи канал на сръбската национална тв-РТС1.Само 2-3 въпроса и преди да стане да пее в студиото,зад гърба й водещата направи ужасна,подигравателна гримаса,след което,явно са и казали,че случайно камерата я е уловила,започна пресилено да тушира конфузията-с вдигане на палец и пресилен смях?!Директорът на канала е известният с ксенофобното си отношение към жени и роми-Тианич,подозиран,че е черпил за смъртта на Зоран Джинджич.

11

Katia

преди 12 години

AYYYYYYYYYYYY kakva e tazi zavist u vas be hora .Ciala Evropa ni haresva pesenta,a vie tuka vlagate vsichki uslia da q zlepostavite.No tova sme nie balgarite-zavistliva nacia

10

Мими

преди 12 години

Ауу, интервюта ще и вземат??? Че тя не разбира въпросите на журналистите бе, какви интервюта, какви 5 лева??? Айде всички, дето казваха, че е важно само да може да пее да се скрият и дано не им се налага да чуят какво ще отговаря на журналистите в Сърбия.

fallback