Анди Като и Том Финдли от Groove Armada идват за феста в края на юни. Снимка: Getty Images

Въпреки че все още не е обявено официално къде ще се състои второто издание на Elevation 2012, списъкът с артисти, които ще участват нараства.

След потвърдениете Ерика Баду, Fatboy Slim, Kosheen, Chambao и Nneka, организаторите обявиха още три имена за главната сцена - Groove Armada, Breakage и Mickey Moonlight.

Интересен е фактът че електронното дуо Groove Armada обяви през септември 2010 година, че спират с турнетата и концертите на живо. На българския фестивал те ще представят на българската публика новото си шоу Red Light "Decks & FX".

Майк Силвър, познат като Mickey Moonlight, пък ще бъде част от диджей сцената със своя сет, в който ще преобладава дръм енд бейс и дъбстеп.

Breakage (Джеймс Бойл) се е доказал като един от най-разнообразните изпълнители, на която и да е съвременна сцена, заради лекотата, с която преминава през стиловете от дръм ен бейс към дъбстеп.
 
Билети за фестивала, който ще се проведе на 22, 23 и 24 юни, могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim на цена от 99 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase