Том Джоунс бе призован за среща с изоставения си син, Снимка: Reuters
fallback

Извънбрачният син на Том Джоунс, който е на 23 години, поиска да се срещне с баща си.

Той призовава певецът в интервю за в. "Сън от сънди" да се видят. Джонатан се ражда след кратка връзка на певеца с манекенката Катрин Бъркли през 1987-а година.

Том Доунс плаща издръжка за детето си, но никога не пожелава да го види и да се запознае с него.

"Когато кажа кой е баща ми, хората си мислят, че лъжа. Искам само да се срещнем. Ще бъде толкова хубаво да го чуя да каже името ми", разказва Джонатан Бъркли.

В трогателното интервю той разказва колко му е липсвал и колко му липсва все още, както и че не може да го уважава, защото не е поел отговорностите си.

Джонатан също иска да стане певец, като се надявал баща му да разбере, че и той е талантлив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

галактика

преди 12 години

Не бързам да съдя, тъй като не зная цялата истина. Не намирам обяснение на подобна постъпка, при все че така правят и МАЙКИ /изоставяйки, или подхвърляйки своите бебета/. Възможни са всякакви интерпретации и предположения.Фактът обаче си е факт, който някак си не ми харесва..... Една от хубавите страни на живота е тази, че ТОЙ дава шансове на хората да поправят грешките си. Е дано случаят се окаже бон шанс за всички.

3

Анонимен

преди 12 години

"Jonathan Berkery" като "Джонатан Бъркли" ли се чете, неграмотници?

2

Анонимен

преди 12 години

Малкия има абсолютното право да получи наследство от баща си, което му се полага. След като Томето си го е развявал, да е мислил. Фаловете се заплащат. Малкия му носи гените, и си има право на абсолютни и законни претенции без капка свян(един ден). Никой не може да си избере родителите. Не може да се правиш на тапа - абе то така ама... Желано или нежелано, детето си е твое. Това е положението - куме.

fallback