Снимка: Антон Кръстев
След големия успех на пилотното парти от серията Smugglers Swing Club, диджеите от The Smugglers Collective отново включват телепорта за второто пътуване към ерата на swing, jazz, rock`n`roll и electro swing. 
 
На 16 декември от 21:00 часа столичния клуб Mixtape 5 ще отвори врати за всички пристрастени към винтидж културата и звука от 40-е, 50-е и 60-е години на миналия век. 
 
Танците, разбира се, отново са на почит - този път майсторски хореографии ще покажат танцьорите от новосформираната формация Swingin' NinJazz. Това е група от суинг ентусиасти, събрани заедно от любовта си към музиката и заразителната енергия на танци като charleston, lindy hop и boogie woogie. 
 
От другата страна на барикадите ще застанат брекденс експертите от Art From The Heart за приятелски дует между swing и electro swing. 
 
Освен задължителните музика и танци, за второто си издание Smugglers Swing Club отново ще предложи автентичен будоар - грим, прически и аксесоари за всички желаещи да се преобразят поне за една вечер. Гостите на партито ще имат за пръв път възможността да си направят винтидж фотосесия в цялостен оригинален ретро декор. 
 
От феномен Smugglers Swing Club се превръща в традиция. Второто издание започва в 22:00 часа, а входът за партито е 7 лева на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase