Макар да не е стигнал до финала на Music Idol, на Стоян Петров Цонев, както е пълното му име,  това предаване му е донесло много. Поне така твърди той самият и ние не можем да не му вярваме, защото е изключително искрен и позитивен човек.

На всичкото отгоре е точен до секундата и е толкова сладкодумен, че дори след официалната ни среща се поразходихме заедно.

Това, което ще прочетеш по-долу е само малка част от нещата, които научихме за него по-рано днес, а те са повече от интересни.

Увери се сам: 

Нека да започнем с въпроса коя задача в Music Idol ти допадна най-много?

По принцип всички бяха интересни, но според мен аз не изпях тази песен, която би ме показала на хората така, както най-добре бих се представил. Не ми дадоха такава задача. 

Притеснява ме това, че хората най-вероятно ще ме запомнят с изпълнението на песента на Сашо Роман...

Защо смяташ така?

От всякъде чувам коментари за това. Не ме е срам от това, но все пак не мисля, че хората трябва да ме запомнят така.  Между другото, като стана дума за това си мисля, че да пееш на български е изключително трудно.

Нещо повече – това е критерий. Защото всеки може да пее на английски и да звучи добре. Но най-големия майсторлък в пеенето в България е пеенето на нашия език.

Все пак кажи коя песен би ти подхождала най-много и която би те представила най-добре.

Това е песента, която сгреших, уви. Patience на Take That. Много я харесвам, тя е уникална, но я обърках, защото мисля, че преекспонирах емоциите си.

Още от Стоян

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase