Снимка: Istock
fallback

Последните дни на октомври носят напрежение на любовния фронт. Голяма част от него ще се дължи на Венера в квадратура със Сатурн. Бихме могли да подходим зряло към любовните връзки. Също така, ще имаме желанието да премахнем излишното от любовния си живот, ако губим време с някого, с когото няма да постигнем целите си на дългосрочната ни връзка.

Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

Благодарение на новолунието, което очакваме тази седмица и което ще окаже влияние на вашия 8-и дом на интимността, има всички индикации, че ще постигнете много неща по отношение на любовта. Обвързаните представители на зодията имат невероятна възможност да подобрят връзката с партньора си, стига да са готови да разкрият себе си. Овните, които нямат сериозна връзка, могат да се подготвят за положителни промени, благодарение на управляващата им планета Марс.

Телец 

Телците с нетърпение ще очакват значимо развитие в любовния си живот, тъй като прекрасното новолуние в партньорския им сектор, отваря вратата към по-дълбоко обвързване. Телците в любовна връзка, ще се насладят на споделени моменти, които укрепват връзката и отдадеността ви един към друг. Ако се срещате с някого, може да решите, че е време да обявите взаимоотношенията си. Някои Телци дори може да се сгодят или да сключат брак. Ако пък нямате любим човек до себе си, то звездите не са ви забравили!

Близнаци 

През новата седмица е възможно да не усетите любовта на половинката си. Венера, която сега е във вашия партньорски сектор, ще бъде в квадрат със Сатурн. В резултат на това може да почувствате, че не сте толкова ценени или обожавани. Също толкова възможно е вие да не обръщате достатъчно внимание на любовния си живот, особено ако професионалните задължения са били необичайно непосилни. За щастие, това е временно. Марс навлиза във вашия комуникационен сектор, така че вероятно няма да имате проблеми да поискате това, което очаквате в любовта и да го получите, разбира се.

Източник: Любовен хороскоп за 28 октомври – 3 ноември  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback