мРепортер Снимай и изпрати
25 / 1051

Аврора

45
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

Предната снимка беше през стъкло
Тази ... Излязох на вън само една Нева ме дели от кораба.

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

34

отСиднейАвстралия

преди 2 години

Даскъле ти понеже си много грамотен затова някъде стигна ли с манталитета на големия грамотник? И аз слушам основно симфонична музика, от колкото чалга. Но чалгата от 1990 до 2005 е произведение на изкуството което запечата в времето трансформацията на обществото, като огледало на времето през което премина. Това бяха най бурните времена, чалгата се пишеше и създаваше от велики писатели и творци които влагаха много от себе си като умишлено запечатаха средата през която преминаваше обществото.

33

Анонимен

преди 2 години

Ха..оказа се, че наш СиднЕЙ бил неграмотен нарочно. А толкова добре ни беше заблудил. Кoмплeксирaно чaлгaрче, какво да се прави.

32

oтСиднейАвстралия

преди 2 години

Лора, изпуснатите букви са умишлено за да се вместя в ограничението от 500 букви. Сливането на изречения също. Правописните грешки в началото на коментара, като Ъми вместо Ами, също умишлен трик за да заблуди филтрите че коментара е различен, защото предния го изтриха. Чак тогава може да съм допуснал правописна грешка неволно. Но за 10 години в чужбина владеенето на езика без да го ползвам е отлично. На англйски съм изписал тонове документи и грешки рядко правя. Не съм даскъл.