мРепортер Снимай и изпрати
27 / 1051

изкахте хора, ето

50
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

-33.922394°, 151.256852° са координатите, Полски Тръмбеш. И kudo за мен от всеки отворил снимката заради правописната грешка в заглавието :D :D Сега всеки агроном да се изхвърли в коментарите. Нека купона започва

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 2 години

Сидни, тези уточнения дето ги даваш ги знаем вече. От 10 години само това разправяш. Никакъв прогрес. За пазач не знам, но още си си мияч на басейни ;)Я разкажи още малко за клиърънса :)Може да има още някой не разбрал ;)И за ВПН - а кажи още малко. Може и да вкараш някой техниччески терминп рочетен из интеврнеат. Ще звучи по - внушително и няма да те рави да изгледаш жалък ;)

38

@

преди 2 години

Липсва ми Богатия гущер :(

37

отСиднейАвстралия

преди 2 години

До 34, амии как да ти го кажа ясно, аз на 25 вече работех в научно технологичен изследователски институт в западна европа. Живеех сам с жена ми. И имахме 2 коли. И вече имах кариера която ти едва ли ще стигнеш. Това на 25 години. Явно за теб сефтето е било голямо житейско успение, че до ден днешен гордо го споменаваш. Едва ли си стигнал по високо от въпросното сефте за което говориш. Трагедия в милата родна картинка, само такива останахте вече там да се гордеете един пред друг с сефтета..