мРепортер Снимай и изпрати
3 / 1253

ЧНГ! Страхотна заря стана! Забраниха ли я???

22
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

Честита нова година! Не разбрах забраниха ли зарята снощи? Май нещо не се случи, а??? Поздрави за всички кучкарчета и депресирани кученца и котенца, горките. Кучешкия психолог работи от днес! И специален поздрав за фондацийка 4 лапи. Благодарение на вашите жалки и смешни призивчита хиляди българи си купиха още повече пиро и направиха страхотна заря! Догодина се пробвайте пак. София единствената столица без официална заря, но с простотия на Дони и Нети. Невероятно!

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 2 години

Забрана няма, общината реши да не прави пукотевица. Иначе заря си имаше, както всяка година. Е, може би малко по-кратка от други години, но имаше. Не мисля, че подобни инициативи ще просъществуват. От фондация "4 зъба" да помислят как да не остават бездомни кучета, а не как да ограничават малкото удоволствия на хората.

16

t

преди 2 години

Бъркате зарята с пукотевицата. повечето си бяха накупили от пукотевицата, защото е по-евтина съответно. Шум да има това е!

15

Erik USB

преди 2 години

Имам чувството че управляващите в света са г'е:'йове..!!!! Аман от ид'иоти. Ми да забранят на ловджиите ловът,те не стресират а убиват животните