мРепортер Снимай и изпрати
10 / 1615

Южната дъга при Младост 4

22
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

Още не са завършили обекта а почват да поддават плочите,които държат насипа на моста при Младост 4.

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

20

Цирк аборигенски

преди 2 години

Хаха, къв бетон бе? Хич и не чакам да идва някой с какъвто и да е паспорт. При вас на село този бизнес още го няма. Играйте си там с аборигените на барабанчета и бумеранги и си мисли, че правиш нещо. Good luck..

19

Цирк аборигенски

преди 2 години

Кой ти каза, че става въпрос за България? Напоследък все по рядко се прибирам но такива простотии дето си написал за родната си държава си ми ясен що за фалипръцко си. Иначе взимаме всякакви хора, чак аборигени не са идвали защото явно ще им е скъп билета, незнам. Ако дойдат са добре дошли стига да им се работи на ставка обаче, ако искат и денонощно. Тука е така! А за тебе е ясно, че са number one, because you are already one of them!

18

цирк Балкански

преди 2 години

Пхаха пишман Гганя бизнесмена ще наема аборигени от first class world от държава която е в челните места по всички класации и индекси на човешко развитие. А минималната работна заплата е 3000 долара. Ще хукнат да споделят с Гааня мизерията и всичките и аспекти, газейки кал до колене в к`февата зона, да му търпят мръсотията и гганьовщината? В поднебесната циигания ли? Където и бежанците не искат и 1 ден да седят. Ааха Гганя цял свят му се смее к`нефа на европа. Може да наемеш р00мита само Гганьо