мРепортер Снимай и изпрати
4 / 3026

Няма вирус

43
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

И в Русия няма вирус. Всичко работи, никъде не пишат и говорят - днес толкова заразени при толкова направени теста. В закрити помещения се носят маски и в по-големи магазини има пунктове за ваксинация....

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

37

РЕПТИЛ

преди 1 месец

Не знаех, че Австралия исзискват адресите на роднините за този секюрити клеаранс. Аз работих 2 месеца на района на атомна централа в САЩ но никой не ми е искал подобно нещо. Доколкото се сещам изискванията са за най-малко 10 години престой в държавата. Иначе, честно казано като програмист не бих се хванал с правителството, аз съм специализирал в т.н. ембедед системи и IoT. Когато затвориха границите заради КОВИД вече имат огромен глад за специалисти.

36

Богат Гущер

преди 1 месец

До Оз

И аз съм така със втори папорт от една южна европейска държава и затова добре се маскирам в Норге.Нямам търпение да ми изтече контракта и газ към Свериге към град Малмьо.И там имат някви секюрити процедури и не искат Брайвик да ми маже нещата щото поддържам системите на 5 платформи на които 4 онлайн и на бюрото ми са поне 6 радиостанции и няколко компютъра плюс лаптопа ми който после ще го хвърля в морето след като си замина.

Ае поздрави от Норге

35

световен заговор

преди 1 месец

под егидата на ционизма!