мРепортер Снимай и изпрати
203 / 3043

Родната полиция ни...

13
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

Интересно е как един полицай може да си позволи такъв автомобил? Явно като не плаща ГО, данък, ГП, Винетка... Стъклата на шофьора и пасажера, както всички знаем на полицаите са затъмнени.

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е в 15годишната баракуда за 10бона а в това че не плаща ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ такси и кара със затъмнен преден прозорец над 15% по закон. човека преди да е направил и 1 метър е нарушил поне 5закона

10

-

преди 6 години

До всички коментирали по-долу. Как си я позволил не ме интересува, стикери на стъклото няма, Вас ако Ви спре г-н полицай и Вие сте с тъмни стъкла, без ни един стикер, какво ли ще се случи? Това си е масово за всички, които минават покрай първо РПУ в гр. Стара Загора!

9

Читател

преди 6 години

Винаги съм се чудил на такива изрази "Как лицето хикс може да си позволи такава кола". Значи, виж ся приятел. В случая може този да е корумпиран полицай, но може и да не е. И като се замисля колко хора имат апартаменти под наем, ниви на арендатор, три наследени апартамента, единия продаден - ей ти ги 40-50 хиляди евра минимум. И хоп - може да си позволи кола за 10-15 хиляди, да. И впрочем, почти всеки работещ човек в България може да си я позволи, ако знае как да си харчи парите.