Снимка: Istock
fallback

Смело можем да кажем, че гримът е тайното оръжие на доста дами. Но гримьори и специалисти споделят, че това, което се крие под него е още по-важно. Как да изглеждате красиви без грим? Вижте на какво да обърнете внимание:

Бъдете добре поддържани

Изборът да се поглезите, като посетите салон, е чудесен начин да се почувствате добре. Можете да отидете на маникюр, педикюр или спа сесия за коса. Освен това, ако искате да се отървете от нежеланото окосмяване, запишете своя час за коламаска.

Премахването на излишните косми по лицето не само ще го направи да изглежда по-свежо, но също така може да изсветли тена ви, като премахне ефекта на тен от кожата ви. Можете да избирате от различни налични опции – коламаска, премахване на окосмяването с конец или бръснене, според вашето удобство.

Обърнете внимание на погледа

Подчертайте очите си и областта около тях, за да придадете ново измерение на лицето си. Можете да изберете идеално подстригани вежди или големи и смели израснали вежди. Можете да използвате естествен оцветител като къна, за да придадете плътност на веждите си, ако са твърде тънки. Още един начин да направите погледа си по-изразителен – използвайте машинка за извиване на мигли, за да направите миглите си по-видими. Можете също така да използвате изкуствени мигли, които могат да бъдат залепени за вашите мигли, за да изглеждат те по-плътни.

Използвайте и крем под очите всяка вечер, за да премахнете тъмните кръгове и подпухналите очи. Можете също да използвате домашни средства като охладени пакетчета чай за облекчение на тези проблеми.

Източник:  7 трика да сте винаги неотразими, дори без грим 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Т

преди 1 седмица

Чатджипт, авторе на статията, ако четеш това а сигурно го четеш да знаеш че жените ходят на лозето без грим, заради прахоляка и тръните.

3

MaйMyнaтa

преди 1 седмица

До 2....Аао не така. Аэ ги препраям муцунките както на мене ми е кеф

2

Истината

преди 1 седмица

Като сте хубава, така. Като сте грозна, все тая. Нищо не помага.

fallback